MENU

Design Studio

The new installations of this multidisciplinary studio (interior, industrial and graphic design), which has two known shops in the center of Valencia, was once an old gym in which it has been made an integral refurbishment.
The project, performed in collaboration with the interior design studio Cosinestudio has created a space at two levels, diaphanous and multifunctional in which have been preserved some original structural elements.
A quiet environment results from the sober intervention, but remarkably warm and welcoming, in which it has been combined concrete, glass enclosures and birch wood, leading to a well-balanced space.
In this new workplace everything is designed to make its use as comfortable, clean and pleasant as possible.
In order to achieve this polyvalent space, with no elements at sight, it has been developed a system for storing files and documentation and some service areas are completely hidden behind panels, or, as in the case of the office, turned into a wooden cupboard while is not being used.